Breaking

Friday, October 13, 2017

Salam Jumaat

Cepatnya masa berjalan.. Dah pukul 1.25 dah. Rasanya baru je dengar azan tapi alahaiii.. Hari ini lunch lama sikit. Ingatkan sekejap lagi dalam pukul 2 kot nak keluar cari makan tapi tah jadi or tak hikhik. Teringin nak makan nasi ayam penyek.. Kalau jadi dapatlah nanti kalau tak hmmm next time je lahhh


Sementara tu pekena kopi ni dulu. Lama dah teringin tapi memandang esok off. Tiada menjadi masalah dah jika malam ni susah nak tidur hehe. Tapi antara kopi dengan nescafe, ciktie lebih suka kopi. Ianya bukan sahaja hitam memikat tapi rasanya juga. Baunya tu betul² menyenangkan. Hmmm...kalau masa kecil² dulu minum kopi memang takkan tapis dulu la serbuk dia tu. Bila minum ia akan melekat atas bibir tu. Konon² buat misai la hahaha kenangan sungguh.

Ok lahh.. Nak pergi sebelah jak. Sekarang ni tak sempat nak BW banyak blog lagi. Yang mana sempat tu adalah jejak ciktie. Kekadang tu sempat baca je entry korang..jejaknya lupa nak kirim hahha. Biasalah anak buah dah pandai bukak youtube.tapi apapun ciktie akan cuba balas mana² kunjungan yang sampai ke sini.

No comments:

Post a Comment

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox