LightBlog

Breaking

LightBlog

Tuesday, October 3, 2017

Hobi baru budak ni


Hobi baru budak kecil ni sekarang. Asal nampak phone je mulalah merengek nak tengok didi. Tapi bila bagi bukan Didi & Friend yang ditengoknya. Siri lagu yang colour² tu sebenarnya dilayannya. Finger colour! Colour song.. Mula² tengok yang pecahkan belon..pastu bawa ke yang colour jari pula. Tak cukup yang tu yang pecah botol tu pula. Then hmm telur tah macam² lagi la. Sedar² phone dah off..pastu pandai pula suruh kita caj balik.


Fatma..Fatma, kalau tak bagi dah pandai dah buat hal ni. Merengek²..nangis bagai alahai sabar jelahh layan budak kenit.



No comments:

Post a Comment

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Light Red Pointer
Adbox