isu samasa

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin

09:38
Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin | Hari ni dah 5 syawal !! Dah kena masuk kerja cam biasa dah. Rutin harian sebelum ramad...
Hiburan

Lebaran Terindah by Wany, Ernie, Wani, Shamim , Tajul & Haqiem

11:08
Mood raya dah !! Lagi 2 hari je lagi ni tinggal. Walaupun mood raya dah datang ramadhan jangan dilupa. Walaupun baju raya belum tentu l...
Hiburan

Adik Aidil dan Nas Beatbox lagu Aishah sehingga menjadi viral !!

10:30
Adik Aidil dan Nas Beatbox lagu Aishah sehingga menjadi viral !!  Seronok pula tengok aksi diorang ni. Suara pun boleh tahan..cuba juga ca...
GIVEAWAY

Jom balik kampung

11:41
Jalan² dalam bandar Kota Bharu ni dah mula jammed dah ! Warga kota terutamanya para perantau nampaknya dah mula beransur-ansur pulang. Leb...
GIVEAWAY

Giveaway RM1000 By Solehah Shamsuddin & SGShop Malaysia

10:59
Username SGShop | ciktie Id Blog | Cik Tie    Facebook |   Ct Noraishah Instagram | @aai.shah
Hiburan

Pinggan Tak Retak, Nasi Tak Dingin

22:47
Sinopsis Mengisahkan Yuhanis yang terpaksa tebalkan muka merayu supaya abang tunangnya - Saiful Mizan mengawininya gara² tunangnya, Sai...
anak buah

Fatma dan Coklat Cadbury

22:30
Gemar betul budak kecil ni gan coklat ni. Gelagatnya menikmati coklat kesukaannya ni pun boleh tahan hikhik. Gaya memintanya pun boleh taha...
GIVEAWAY

SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO

20:57
Nyatakan barang yang PALING anda ingin beli dengan shopping credit RM100? Sebenarnya banyak yang ciktie teringin nak beli dekat S...
ciktie

Dugaan ramadhan ke-13

02:00
Alhamdulillah, lagi sejam je dah boleh balik tapi si hitam kesayangan tu ter paking tengah panas. Nak turun tukar pun parking dah full huhu ...
Light Red Pointer

Bloglist