lifestyle

Kenangan manis sepanjang 2017

22:30
Hanya dengan 3 langkah. Maka terhasillah #2017bestnine tu. Tapi ciktie tak nak cerita pasal #2017bestnine tu..  yang ni certa lain ya. Tapi...
Tutorial

#2017bestnine

22:03
Terima kasih pada korang-korang semua yang sudi mewarnai hidup ciktie sepanjang tahun 2017. Sweet 17 pun kejap lagi dah melabuhkan tirainya...
GIVEAWAY

GIVEAWAY YES 2017 BY ROXALYNNE

11:49
Baru sempat nak join!  Nasib baik juga tarikh tutup ianya dilanjutkan ..
lifestyle

Sunquick dalam pack baru

10:00
Wahhh sekarang Sunquick dah tambah lagi satu cara pemasaran la. Kalau sebelum ini kita pernah tengok Sunquick stail kordial yang dalam bent...
Novel

Dengan atau tanpamu

10:38
Bila tiba waktunya aku harus memilih.. dengan atau tanpamu? Karya Cik D terbitan Penulisan2u. Best jalan ceritanya. Dah lama rasanya tak lay...
GIVEAWAY

Giveaway By Princess Fazz

21:08
Comel je dia punya banner ni kan??  So, apa lagi jom la korang join GA Princess Fazz. 
Lagu

6 Lagu popular kanak-kanak

15:48
Bila dah budak kecil dalam rumah secara automatik siaran televisyen pun bertukar. Chanel 611 tu dah sah-sah akan mengambil tempat. Sebelum...
GIVEAWAY

Year End Giveaway By Husnieyhusain

08:30
Tarikh Berlangsung  23 Dis 2017 sehingga 05 Jan 2018 Jumaat, 11.59 pm
isu semasa

Jom Cuba Roti Kacang Pool Pertama Di Kelantan

11:09
Sebekas rm5. Cod pun disediakan juga bagi area berdekatan ni sebenarnya tapi kenalah order minimum 3 barulah berbaloi diorang nak buat ...
anak buah

Back to normal

14:39
Back to normal dah! Setelah 13 hari rumah ni dikunjungi pasangan twin -Aira dan Adam. Sunyi pula rasanya tak mendengar bebelan dari mulut si...
GIVEAWAY

GiveAway DMS360! Kongsi dan Menang Produk Bernilai RM200 5in1 DMSONE Exclusive

22:57
Bismillahirrahmanirrahim Salam sayang semua! Nak tak saya open GiveAway bagi produk DMS? Alhamdulillah. Hari ni kita nak launch " GiveA...
isu semasa

Untuk Ibubapa Yang Akan Menimbang Cahaya Mata 2018 - 2022

11:19
Ingatan pada sesiapa yang bakal menimbang cahaya mata bermula 01 Januari 2018 ni jangan lupa join ADAM50 tau. Pendaftaran dibuka bermula 01...
isu semasa

Penyimpanan dan pengeluaran ASB ditutup sementara

08:00
Adalah dengan ini bermula 20 Disember 2017 sehingga 1 Januari 2018 urusan pengeluaran ataupun penyimpanan ASB ditutup sementara. Ta...
Segmen

Segmen kembali ke sekolah bersama cikgu Ayu

11:50
Cepat je masa berlalu. Rasa cam baru je sekolah cuti tapi rupanya lagi 2 minggu sesi persekolahan  tahun 2018 nak mula dah. Sekejap sangat ...
Segmen

Segmen 24 Jam Bloglist #28 Mialiana.com

02:04
Segmen 24 Jam Bloglist #28 Mialiana.com Pencarian bloglist bagi bulan Januari, Februari dan Mac 2018 di Mialiana.com bermula...
isu semasa

Alhamdulillah, kemenangan Cikgu Azizan

20:42
Alhamdulillah.. hari ini cikgu Azizan atau nama sebenar Azizan Manap (44) Penolong Kanan  Hal Ehwal Murid (PK HEM) di sebuah sekolah di Se...
Hiburan

Pematah Hati by Nabila Razali

13:47
Jujurnya aku suka masih pada dirinya Walau pernah berbeza langit dan udara !! best lagu pematah hati ni kan hehe.. baru sempat nak ...
GIVEAWAY

GIVEAWAY SHFYQHAZHR x PRINTCIOUS

23:20
Saat ni belum ada pengalaman menggunakan khidmat PRINTCIOUS lagi. Tapi apa yang ciktie tau, PRINTCIOUS merupakan website  mencetak ga...
Light Red Pointer

Bloglist