Office

Markas raya

14:59
Terpaksa balik awal hari ni. Ada temujanji di klinik. Tak seronok betul la kalau time-time camni kena tinggalkan kerja. Sebenarnya malam ini...
Tips

Bakul Pakaian

10:09
Cara paling kreatif mengelakkan dari tertukar ataupun tertinggal pakaian kat mana-mana. Kalau dah buat camni rasanya tiada lagi istilah...
anak buah

Baby Kuning

09:47
Harap-harap tiada apa-apa la jak lagi ni. Baby boy sorang ni cam seronok pula tidur kat sini. Cuit..cubit pun cam tiada kesan pula kat dia n...
Office

Selamat Ulang Tahun Chief Zali

07:30
Selamat ulang chief zali a.k.a encik ghazali bin hassin. semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik dan ceria g...
Hiburan

Ketupat Palas Mr.Handsome Episode 9

13:22
Sinopsis Kruz  (Fattah Amin)  berasal dari keluarga berada. Dia telah memenangi pertandingan Mr. Handsome yang dianjurkan oleh satu...
Hiburan

Ketupat Palas Mr. Handsome Episode 8

13:25
Sinopsis Kruz  (Fattah Amin)  berasal dari keluarga berada. Dia telah memenangi pertandingan Mr. Handsome yang dianjurkan oleh satu...
Hiburan

Ketupat Palas Mr.Handsome Episode 7

13:22
Sinopsis Kruz  (Fattah Amin)  berasal dari keluarga berada. Dia telah memenangi pertandingan Mr. Handsome yang dianjurkan oleh sat...
ciktie

Alahai Notebook

16:17
Ishhh..apasal la seharian hari ni tak sempat nak buat kerja. Dua tiga kali bukak pasang balik batri ni still camni. Nesal pula shut down t...
Hiburan

Ketupat Palas Mr. Handsome Episode 6

11:47
Sinopsis Kruz  (Fattah Amin)  berasal dari keluarga berada. Dia telah memenangi pertandingan Mr. Handsome yang dianjurkan oleh satu...
Office

Puasa 6

12:07
Ngantuknya rasa pagi ni errr. Rasa cam nak sambung tidur pun ada. Nasib la duk kat office. Kalau tak hehe faham2 je lah. Sebenarnya boleh je...
Hiburan

Ketupat Palas Mr. Handsome Episode 5

11:42
Sinopsis Kruz  (Fattah Amin)  berasal dari keluarga berada. Dia telah memenangi pertandingan Mr. Handsome yang dianjurkan oleh satu...
Hiburan

Ketupat Palas Mr. Handsome Episode 4

15:00
Sinopsis Kruz  (Fattah Amin)  berasal dari keluarga berada. Dia telah memenangi pertandingan Mr. Handsome yang dianjurkan oleh sa...
Blog

3 Syawal yang istimewa

11:08
Hari Jumaat lepas bersamaan gan 03 Syawal 1437H dan bersamaan juga gan 08 Julai 2016 kan..kan hikhik.. Sebenarnya bermula hari tu genap set...
Blog

Selamat Hari Raya Dari Ciktie Sekeluarga

13:00
Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin dari ciktie sekeluarga. Semoga syawal yang bakal menjelma mengeratkan lagi perhubungan ...
Tips

Budaya menarik tangan ketika bersalam

10:01
Ooo.. mati-mati ciktie ingatkan makcik-makcik ni tak suka ciktie bila kita salam dan nak cium tangan dia, dia lekas-lekas tarik. terasa...
Tips

Tangani Stres Dengan Pernafasan

13:02
Tangani stress dengan latihan pernafasan berdiri dengan menjarakkan kaki & longlaikan tangan di sisi pejam mata dan biarkan kepala tund...
isu semasa

Cara jejaki bungkusan pos laju

09:30
Arhhh lega rasanya. bungkusan ciktie pos hari ahad - 25 Jun 2016 hari tu dah di terima dah. Risau dah takut tak terima sebelum raya ni hehe...
Tips

Tips Waktu Paling Mustajab Untuk Berdoa Di Bulan Ramadhan

13:46
Hari ini - jumaat penghulu hari doakan yang baik-baik in shaa Allah kita dapat pun yang baik-baik juga.
Hiburan

Lagu Hang Pi Mana Versi Kelantan

13:00
Lagu 'Hang Pi Mana' nyanyian Khalifah Band ni memang cikti suka sangat. cam best je telinga ciktie dengar tapi bila ada orang bua...
Tips

Tips meninggalkan rumah

11:58
Bermula semalam warga kota mula bergerak pulang ke kampung halaman. Ada yang dah sampai kampung halaman dan ada juga yang terpaksa menahan...
Light Red Pointer

Bloglist