Lagu

Senarai Lagu Gegar Vaganza Separuh Akhir

23:52
Akhirnya imuniti digunakan juga untuk menyelamatkan Acong dari tersingkir malam ni. Antara Senarai Lagu Gegar Vaganza Separuh Akhir bertema...
ciktie

Sakit Kepala

13:19
Dah lunch dah. Boleh la rest sekejap. Pizza pun dah makan. Kenyang dah pun rasanya ni. Cuma pening kepala ni je tak mau hilang lagi. Sebab ...
ciktie

Serba salah jadinya

13:30
"Bila nak berdua??" "Eehh..tak kan tak da lagi kot" "Memilih kot" "Comel camni tak kan tak da"...
ciktie

Sesat

13:00
2 kali sesat dalam sehari minggu lepas ni. Sekali masa cari rumah officemate dan second masa dah sampai tempat yang dituju. Tak pepasal ...
Lagu

Senarai Lagu Musim Ke-7 Gegar Vaganza

15:01
Dah tinggal 7 orang lagi. Nizam Laksamana yang tersingkir kali ni tapi tak tau lagi kan kot2 Dato Seri Vida guna imuniti dia ke kan2x. Min...
ciktie

Kalau Dah Ramai Lelaki Lepak Kat Situ

01:30
Betul ke??..kalau camni memang betul ciktie la.  Segan sangat tau kalau tempat tu ada ramai lelaki tengah duduk lepak.  tak sanggup ...
anak buah

Fatma aka Siti Fatma Al- Zaharah

13:52
Tak sampai seminggu lagi genap 3 bulan usia si kenit ni. Semoga menjadi anak yang baik untuk mak gan ayah ya. Juga semoga menjadi c...
Review

Buah tangan dari langkawi

13:27
Buah tangan dari Langkawi. Alhamdulillah, ada juga rezeki ciktie walaupun bukan ciktie yang pergi sana. Terima kasih ya ...
ciktie

Harum sangat losyen ciktie

13:00
Baru dapat sapu losyen dekat tangan. Nak sapu dekat rumah pagi tadi tak sempat, berkejar2 nak mai office katakan hikhik. Semerbak baunya ...
Lagu

Senarai Lagu Musim Ke-6 Gegar Vaganza

09:30
Baru je selesai persembahan tuk musim ke-5. Minggu depan dah masuk minggu-6. Minggu ni Amir (Ukays) yang tersingkir. maknanya 8 pe...
Office

Cuti Panjang Sepanjang Tahun 2016

17:30
Oowahh lamanya cuti umum tuk tahun depan. Macam ni cuti tahun ciktie tahun depan kan lebih jimat la banding tahun ni. Sebabnya tak lain t...
Segmen

segmen kembara misteri burung hantu

16:25
Masih lagi dalam mood segmen. Sebenarnya hari ni ciktie tak punya banyak masa. Sempat bw satu dua blog je. InsyaAllah sempat nanti ciktie b...
Semasa

Hujan

21:48
Lebatnya hujan malam ni. Awal lagi ia turun tak cam hari sebelum-sebelum ni. Kalau bukan lewat petang, tengah malam tak pun awal pagi dalam...
Review

Cikedut

09:26
Famous betul cikedut dua tiga menjak ni kan.  Ciktie pun baru perasan sebab ada office mate beli dekat satu kedai makan area Taman Bendah...
Hiburan

Tuhan jagakan dia

08:00
Tajuk Lagu : Tuhan Jagakan Dia Nyayian : Motif Band Hanya dirimu yang ku cinta Takkan membuat aku jatuh cinta lagi Aku merasa kau y...
Review

Nasi Kerabu Golok

12:09
Ni minggu lepas punya cerita. Nasi kerabu golok. Ni dah kali ke-3 ciktie makan. Sambal ladanya pun tak sepedas sebelum ni. Wala...
Light Red Pointer

Bloglist