Breaking

Sunday, November 29, 2015

Thursday, November 26, 2015

Sakit Kepala

November 26, 2015
Dah lunch dah. Boleh la rest sekejap. Pizza pun dah makan. Kenyang dah pun rasanya ni. Cuma pening kepala ni je tak mau hilang lagi. Sebab ...

Wednesday, November 25, 2015

Tuesday, November 24, 2015

Sesat

November 24, 2015
2 kali sesat dalam sehari minggu lepas ni. Sekali masa cari rumah officemate dan second masa dah sampai tempat yang dituju. Tak pepasal ...

Monday, November 23, 2015

Friday, November 20, 2015

Thursday, November 19, 2015

Wednesday, November 18, 2015

Tuesday, November 17, 2015

Monday, November 16, 2015

Wednesday, November 11, 2015

Friday, November 6, 2015

Wednesday, November 4, 2015

Hujan

November 04, 2015
Lebatnya hujan malam ni. Awal lagi ia turun tak cam hari sebelum-sebelum ni. Kalau bukan lewat petang, tengah malam tak pun awal pagi dalam...

Cikedut

November 04, 2015
Famous betul cikedut dua tiga menjak ni kan.  Ciktie pun baru perasan sebab ada office mate beli dekat satu kedai makan area Taman Bendah...

Tuesday, November 3, 2015

Monday, November 2, 2015

Adbox