Aku

Jangan Membandingkan Aku Dengan Ko

13:14
Haiiii, bertemu lagi kita kali ni. Makin lama makin tak sempat ciktie rasa nak layan blog sekarang ni. asyik kalut gan kerjaan hakiki je ...
Blog

Kenapa blog ciktie redirect ke URL lain.

13:01
Alhamdulillah.. akhirnya blog ciktie dah ok dah. dah direct ke url blog yang sebenarnya dah. Kalau sebelum ni asyik redirect ke URL lain ...
Office

Sistem Hrmis Two Berubah Wajah

15:52
Ehhhh..ehhh hrmis two dah berubah la. hrmis masih lagi tak sama, tak berubah. simple je interface ianya ni. Ok juga kalau ianya berbeza,  ...
Light Red Pointer

Bloglist