Blog

Kejap-kejap ada

13:45
aiii korang !! cik tie kembali lagi..tapi cam chipsmore la kejap ada lama tak ada hikhik hari ni kebetulan lak time lunch ni ciktie gun...
Hiburan

OST Lagu Tema Tabir Zulaikha

12:24
Lirik Lagu Mata Kunci Cinta - AishaHanim Saat aku gembira Saat aku terluka Sentiasa kau dihati Bagai sudah tertulis Pertemua...
ciktie

Dan sebenarnya cik tie

15:06
Hai,assalamualaikum.. selamat tengahari semua. lamanya cik tie tak tilik blog cik tie ni. dah berkurun rasanya. last tilik kat kampung ha...
Hiburan

Dealova ~ Once Dewa

09:00
Jom layan lagu ni dulu.. dah lama cik tie suka lau ni sebenarnya. dengar banyak kali pun tak bosan hehe..
Wordless

Wordless : Abaikan yang dibelakangmu

08:30
Bukan senang untuk berjaya.. dan bukan susah untuk gagal. Untk berjaya, kita tidak harus membenarkan akan setiap apa yang diperkatak...
Wordless

Wordless : Antara yang berjaya dan yang gagal !!

09:30
Kita selalu inginkan kejayaan tapi kita selalu aje membuat keputusan yang cenderung kepada kegagalan.
Wordless

Pastinya aku

23:06
#adakahkamujugamengingatikujua??
Hiburan

Seluruh Cinta - Siti Nurhaliza & Cakra Khan (lirik)

01:07
best sangat lagu ni kan?? apa lagi jom layan !
Office

Selamat Ulang Tahun Tentera Darat

22:58
Tahniah! Selamat Menyambut Ulang Tahun Tentera Darat ke-82 !
ciktie

Firstday and firsttime

22:42
Alhamdulillah, esok cik tie boleh rest kat sini lagi. Tak perlu sibuk-sibuk masuk office cam pagi tadi. Siang tadi dah pergi jengah office ...
Light Red Pointer

Bloglist