2014

Banjir : Dah Surut

16:02
Syukur, alhamdulillah. Akhirnya air banjir kat rumah cik tie surut juga walaupun ianya tak surut sepenuhnya tadi. My mom col bagitau ruang...
2014

Banjir : Pilihan Ku

17:30
Mana satu betul ni?? tadi dengar kata air banjir di Kuala Krai dah turun, betul ke??  syukur, alhamdulillah.. kalau betul info ni. Tap...
2014

Banjir : Balik Kampung Sekarang

12:44
Tiket cik tie malam ni dah tapi air kat kb masih lagi naik walaupun ianya dah pelahan-lahan naik.Tadi dah coll kaunter bas tanya macamana ...
2014

Banjir : Jambatan Sultan Ismail Petra Kota Bharu TELAH DITUTUP

22:34
Kepada yang terbaca entry  Banjir : Lapangan Terbang Sultan Ismail Petra Kota Bharu TELAH DITUTUP tadi..cik tie minta maaf. Tersalah taip ...
2014

Banjir : Lapangan Terbang Sultan Ismail Petra Kota Bharu masih beroperasi

22:26
Ya Rahman..Ya Rahim.. Ya Allah kalau lapangan terbang ni ditutup maknaya .. 
2014

Baung Dah Banjir

23:07
Apa certa ya banjir kat Kelantan sekarang ni?? Petang tadi dalam area kul 3 lebih camtu dengar kata kampung dah mula di masuki air dan baru...
Office

Gotong-royong Eksa - Penutup Tahun 2014

16:27
Selamat petang korang.. Dan selamat hari jumaat. Lamanya cik tie tinggalkan blog ni. Nasib baik hari ni dapat spend time kat sini. ...
Wordless

Wordless : Bila Rindukan Seseorang

15:00
bestkan kalau tiba-tiba dapat tau kita ni dirindui seseorang *-* lagi best kalau kita turut merinduinya cewahhh apa kena gan ciktie ...
Jumaat

Jumaat Penghulu Segala Hari

14:56
aamiin
Wordless

Wordless : Yang Belum Di Usahakan

14:53
Perasaan

Kenapa Hati Cam Rasa Tak Best Je ?

16:17
adoii tetiba cam tak best lak dua tiga menjak ni. tah nape hati ni cam rasa ada sesuatu yang tak kena je.  ciktie memang tak gemar bi...
Jadual

Jadual Gaji Penjawat Awam 2015

13:13
Tarikh Gaji | Bulan | 2015 Hari Catatan 22 Januari Khamis 12 Februari Kha...
Light Red Pointer

Bloglist