Semasa

Wordless : Bersangka Baik

10:00
Kita tidak mampu untuk mengubah hati orang lain untuk berbaik sangka dengan kita..  tetapi kita mampu mendidik hati kita untuk  b...
Wordless

Wordless : Meja Berselerak Lebih Kreatif

15:04
cam kelakar pula ciktie baca artikal ni. Tak dapat nak bayangkan camner kalau lah workstation ciktie ni penuh gan fail, kertas bagai.....
Wordless

Wordless : Hidup Ini Sebenarnya Cukup Indah

10:30
Hidup ini sangatlah indah jika mensyukuri apa yang sudah ada.. Adakalanya yang terindah bukanlah yang terbaik  Yang sempurna ...
Tips

Wordless : Penyebab Buta Hati

11:25
Yang direnung kadang kala bukan sekadar untuk renungan  tetapi ianya juga perlu diingat. Salam Jumaat uollsss
2014

Penumpang Bas Mutiara (Hentian Pantai Timur) Naik dan Turun di Terminal Bersepadu Selatan (TBS) Mulai 01 Disember 2014

15:58
Tengahari tadi ciktie keluar gan my sist yang kiut miut ni. minta dia temankan ciktie belikan tiket balik KL.  Ok, tak dapat balik mala...
Cop

Cop Bilik Air Di Asrama

13:09
Tadi, cik tie sroll status kekawan ciktie  kat facebook . terbaca satu status ni..  Teringat pula time ciktie belajar kat poli dulu-dul...
Office

Happy B'day Jai !!

13:45
Selamat tengahari uolls !! selamat hari jumaat.. selamat beristirehat..  dan semoga selamat semuanya, insyaAllah aamiin nnati mal...
aeon big

Sabun Special

15:55
Ni dah masuk kali ke-3, cik tie guna sabun ni. K ali pertama guna, dah lupa bila hehe..tapi cik beli memang beli kat aeon big . balik dari...
2014

Excited nak balik kampung

13:23
Tah ada lagi ke idak tak tau la tiket ni. ikutkan hati ni memang nak sangat balik hujung minggu ni  dari minggu lepas lagi berkira-kira...
Wordless

Wordless : Memilih dan Dipilih

13:30
  Dalam hidup kita memiliki dua pilihan  iaitu memilih atau dipilih...  Jika kita memilih,  maka pilihlah yang terbaik buat di...
ciktie

Amalan Sebelum Tidur

22:30
Selamat malam uols.. sebelum tidur, maafkan dulu semua silap dan salah orang dengan kita sepanjang hari ini. Dari awal sampai lewat malam c...
Light Red Pointer

Bloglist