Review

Mamee Monster Perisa BBQ

14:46
Ni adalah Mamee monster yang terakhir !! Hari tu cik tie beli mamee monster pack besar. Dalam tu ada 10 bungkus yang pack kecil-kec...
Bakso

Lemon Madu di Restoran Sukand’s Food, Port Dickson, Negeri Sembilan

13:04
Ni pun first time minum.. sedap juga rasanya. Tengok bff order , nak juga rasa. Tapi tak kan nak share air dia kan..tak best la. So, or...
Maal hijrah

Tahun Baru 1436 Hijrah

12:09
Salam maal hijrah uols. hari ke-3 di tahun baru 1436H bersamaan 25 Oktober 2014. 1435hijrah dah tinggal sejarah. Banyak betul kenangan di t...
#Draft®special

Coklat Draft®special Dari Mekah

19:30
Cam sayang pula cik tie nak makan coklat #Draft®special yang satu ni. Dah dekat 2 minggu lebih tersimpan elok dalam laci office . Ni sebe...
Design

Design by Bismi Design Artzwork

12:00
Hari ni baru sempat nak certa sikit pasal design baru blogku ni. Sebelum ni memang tak sempat langsung. Macam-macam nak buat hehe. Kalau uo...
Fb

Boleh ke on Facebook awal ?

12:51
Eeehhh awalnya fb ni boleh on hari ni. Bukan  ke selalunya selagi tak pukul 1, tak boleh on ke..or cik tie  sorang je  yang tak tau fb ni...
Blog

Kenapa tak boleh On Blog

07:30
Kenapa gan line office ni... tak boleh nak on blog.  tak kan la kena block juga kot. Tapi cam tak je..dari minggu lepas lagi camni. Nape ...
#Felda

Keputusan Separuh Akhir Pertama JDT Vs Felda United

23:28
4-3 Wahhh !! cepat betul JDT kejar Felda United malam ni. Separuh masa ke-2 je dapat bolos 3 gol lawan. Tak sangka betul. Tahniah la JDT ...
Lirik lagu best

Ada Di Dalam Tiada - ResQ

13:23
Pernah kau suarakan Malah juga berjanji Cuma aku sahaja Di hatimu Itu hanya dahulu Waktu manisnya rindu Kini semua hilang t...
Aidiladha

Salam Aidiladha

15:00
Tak terlambat lagi kot nak wish Selamat hari Raya Aidiladha..  Selamat Hari Raya Haji a.k.a Selamat Hari raya Korban Tahniah ke...
Office

Pembentangan Bajet 2015

13:51
Rasanya selain dari GST, apa lagi yang bakal diumumkan oleh PM dalam sesi pembentangan bajet 2015 yae.. Kalau ikutkan nak juga dia umum...
Doa

Doa

16:10
Ya Allah..  Jika hari ini ada diantara kami..  Yang sedang sakit,  Mohon angkatlah penyakitnya  ya Allah...  Berikanlah kese...
Wordless

Wordless : Hari Terbaik Adalah

16:10
Apabila seseorang memerlukan kita. Itu adalah satu nikmat.  Oleh kerana itu, jangan merasa bosan menghadapinya kerana  perkara itu b...
Renungan

Bahaya Air Tangan Orang Tak Solat

15:07
Aku

Kita Yang Pelik !!

13:49
Hai, assalamualaikum.. Salam jumaat.. dan selamat tengahari semuaaaaaa cam da lama sangat tak pot pet kan sini.. sebenarnya bukan tak...
Koleksi

Kristal Rose

15:51
Kenangan dari my boss Cantik tak bunga  ni?? cantik kan.. bunga gan pasu tu diperbuat dari kristal bukan kaca tau. Sekali angkat me...
Light Red Pointer

Bloglist