CONTEST

Calendar Bergambar Sendiri !!

12:52
Semalam dalam duk sibuk kira perjawatan.   Officemate bagi surat Mak aaaiii besarnya sampul.. 20x18 tak silap saiznya  tah dari sape...
Radio

Sinar or Hot FM ??

14:26
Sinar or Hot FM ?? Antara kedua-dua radio ni...mane jadi pilihan?? hehe..ni certa dari minggu lepas. Officemate tukarkan chanel ...
Daun Dukung Anak

Susu Kambing Ubati Penyakit Hepatitis B

10:00
Pokok yang kecil jangan di sangka tiada hasil. Kecil-kecil banyak guananya tu..tapi hingga kini, ramai yang beranggapan ianya hanya mengang...
Aku

Souvenir Magnet

11:37
Tengok..tengok..  ko ada? hehe..lawa tak magnet peti ais ni. big boss bagi pagi tadi masa masuk bilik die. Die suh pilih sebenarnya n...
GIVEAWAY

Giveaway 5 Hari je

09:35
Selamat pagi !! hari ni sebelum baru satu kerja settle. Settle tapi tak sepenuhnya. Tunggu boss besar sign then baru settle betul-betul k...
Blog

Tolong Tinggalkan Jejak Korang !!

09:00
Alhamdulillah, dah selamat kembali bertugas selepas 5 hari bercuti. cepat betul masa berlalu pejam celik pejam celik dah habis 5 hari kat s...
Wordless

Wordless 18 : Perasaan ini cukup lembut..

14:30
Betul kan kekawan??
Light Red Pointer

Bloglist