Doa

Doa di Permudahkan Oleh-Nya

09:30
Aamin.. Dan semoga apa yang di rancang untuk hari ini dapat berjalan dengan sempurna yang boleh.
cuti

Selamat tahun baru cina !!

14:28
Agak-agak pukul berapa leh gerak balik kampung yae?? 2/3 hari yang lepas dah yakin kan gerak malam ni tup-tup tukar nak balik tengahari then...
Wordless

Wordless 17 : Hari ini

10:30
 
Jamuan

Jamuan Perpisahan CP !!

16:08
  Bertempat di Koridor Perjawatan. BPSM - MinDef berlangsungya satu jamuan perpisahan khas untuk 4 orang ex-pegawai CP iaitu Puan Aziza...
cuti

Jadual Cadangan Waktu Perjalanan (TTA) oleh PLUS Sempena Tahun Baru Cina 2014

11:00
Plus meyarankan supaya orang ramai menggunakan Jadual Cadangan Waktu Perjalanan yang di keluarkan untuk merancang perjalanan balik kampun...
Wordless

Wordless 16 : Selamat Pagi !!

08:30
aamin..
2014

Jumaat Punya Certa

14:48
dah tak sampai 10 minit lagi dah pukul 2.45petang.  Salam jumaat semua. yeahhh esok dah sabtu !!  Apa lagi cuti time. Minggu ni dari ha...
Telefon

Telefon Hilang ! Biar Ia Tidak Berfungsi

13:33
Ooo..rupanya ada juga cara supaya handphone kita tak boleh guna atau on walaupun baterinya full kalau ia hilang or di curi orang. Pendek ka...
Dunia

Gelang tercantik di dunia

17:00
Search en. yahoo tak keluar tapi search en. goole baru keluar walaupun yang keluar adalah gelang tercantik di dunia bukannya mutiara yang te...
Design

The Pearl - Mutiara

14:30
Bosannya !! Tah apa nak buat sekarang ni. Bukan tak ada kerja, dah memang meja penuh gan buku, fail, kertas, makanan dan macam-macam la. Te...
Wordless

Wordless 15 : Khamis yang hmmm

13:52
1001 kebaikan orang yang belum tentu di tunjukkan kepada kita dan belum tentu kita tau apa kebaikkan seseorang itu. Cam biasa walau seb...
Juara Mimbar Pencetus Ummah

Tahniah PU Hafiz Juara Mimbar Pencetus Ummah yang pertama !

10:00
Sape tak tengok Mimbar Pencetus Ummah Akhir malam semalam memang rugi la. Keempat-empat PU itu memang best. Kalau sebelum ini hanya sekali ...
ciktie

Antara Nasi Lemak dan Carrot kek

14:00
Nasi lemak Pero dari Mej Nadzari Tah apa lah tajuk kat atas ni hehe. hmm sekejap je dah nak masuk pukul 2. Makan pun belum habis lagi...
Aku

Pilihan Kita ??

17:01
Pernah tak terfikir yang selama ini kita semua selalu diberikan pilihan. pilihan itu pula cuma ada 2 je..tak lebih dan tak pernah kurang?? ...
Google +

Kembalikan Kotak Komen Setelah Guna Google Plus (Google +)

13:33
Ada tak sesiapa yang pernah terjadi ttiba kotak komen hilang?? Tak boleh komen kat blog tapi ia boleh komen kat page google?? Alah jadi camn...
Light Red Pointer

Bloglist