Office

Kol Nazri Belanja !!

14:14
  Syukur, alhamdulillah !! Perut pun dah kenyang hati pun dah senang. Lagi la senang bila ianya adalah hari Jumaat. Banyak rest dan ta...
Al-Kahfi

Wordless 14 : Al-Kahfi

10:30
Sumber : faCebOOk
Fb

Candy Crush Saga

22:00
Sape tak pernah main games Candy Crush Saga ni, angkat tangan cepat ! tengok-tengok tak ada sape nak angkat yae hehe memang logik la kalau...
Doa

Doa Sakit Batu Karang

14:21
Tau tak selain berikhtiar dengan perubatan moden, penyakit batu karang sebenarnya boleh dirawat dengan membaca doa-doa ini: Surah A...
Doa

Doa Sebelum Mulakan Kerja

08:00
Selamat pagi !! jom aamin kan doa ni dulu sebelum mulakan kerja hari ini.  semoga kita semua sentiasa dilindungi Sumber : faC...
Kad

Kak Rose a.k.a Tipah

14:07
Kad undangan dah di terima. Hari ni genap seminggu jumpa kak ros a.k.a tipah or nama full nya Ros Latifah. Dia naik KL sendiri semata-mata ...
KPSL

Pendaftaran KPSL 2014

17:00
Kawan-kawan yang ingin mengambil exam KPSL N27 atau exam lain2 boleh la apply ye dkt sini...(kita cuba selagi termampu..ingt tahun depan n...
Fb

Chat Facebook Baru

13:05
Alhamdulillah, baru berpeluang rest hari ni. poning tengok ringkasan dari semalam tak settle-settle lagi. sib baik dapat lari kejap hihi ni...
Ahmad Ammar Ahmad Azam

Ahmad Ammar Ahmad Azam

15:42
on je fb pagi tadi semua certa pasal Ahmad Ammar. Tengah hari ni pun sama. tertanya-tanya siapa Ahmad Ammar tu? Kenapa semua orang asyi...
Macam-macam

Kenapa

13:15
 k enapa ya??  hati ini tak sekuat dan se untuh mane? kenapa jua kesabar an itu setipis kulit bawang.. se kali angin datang ia tu...
Light Red Pointer

Bloglist