Artis

Tahniah Adam AF dan Fiza Elite

10:00
Hari ini baru sempat nak post picture perkahwinan Adam AF atau nama sebenarnya Mohd Aizam Mat Saman, 30 dengan Fiza Elite. Diorang telah se...
Pejabat

Sambutan Hari Raya Peringkat Cawangan 2013

12:22
Hari ini Jumaat bersamaan 21 Zulkaedah 1434H, tinggal 2 minggu lebih je lagi kita semua kan sambut Aidiladha pula. Sekejap je masa berlalu,...
Aku

Aku dan hari ini

16:08
Kekadang rasa bukan ini yang dikehendaki walaupun sebenarnya ini yang diminta sebelum ini. sebak je rasa dalam hati tapi....Dia yang mene...
Puding

Puding Triffle

11:24
Tengok-tengok..amacam? ni percubaan pertamaku, Puding Triffle.Mudah je tuk disediakan dan ianya tak mengambil masa yang lama tuk disediakan...
Pejabat

Kuih Raya Dari Chif Zali

08:00
  Woooo...meletop ko !! Dapat kuih raya dari chif tu. Korang ada tak da kan..kan ini kuih raya ana yang punya !! korang semua tak b...
MinDef

Minggu ICT MinDef 2013

15:00
  Alhamdulillah, hari ini dah masuk hari ke-3 masuk kerja selepas 4 hari berada kat kampung. Nikmatnya kat sana still lagi terasa ahak...
Aku

Nothing To Do !!

12:17
SALAM JUMAAT KAWAN2x...... SEMOGA HARI INI LEBIH BAIK DARI YANG SEMALAM..... SEMOGA CERIA-CERIA SELALU........
Pejabat

Persiapan Menyambut Hari Raya CP' 2013

13:25
Masih lagi bercuti kat kampung, malam nanti baru otw balik KL. Plan asal hari ini dah masuk kerja tapi  da masalah sikit kat sini..plan asa...
ayat al-quran

Rahsia Surah Al-Kautsar

08:00
Bismillahirahmanirahim Inna a'ttoina kalkautsar, Fadsallili robbika wanhar Inna syaaniaka hual ab tar Merupakan surah pa...
Hikmah

Wordless 11 : Niat

08:00
Selamat pagi semua. Jom mulakan hari kita dengan sedikit perkongsian ilmu. Semoga hari ini, kita sama-sama mendapat keberkatan dar-Nya, ami...
Aku

Nail Henna

16:02
Hehehe..bersemangat berinai malam semalam. Tak sangka pula inai ni jadi camni. Hitam bangat !! Cian 3 jari kiriku ini. Kononnya nak backup ...
Segmen

Segmen Ayu: UPSR oh UPSR

13:33
Selamat tengahari semua. Dah makan tengahari belum? Hari ini terpaksa makan sorang-sorang officemate da yang puasa ganti a.k.a sunat hari i...
Tips

Cara mengetahui waktu subur wanita

13:04
Hehe entry ni khas untuk orang wanita a.k.a perempuan yang dah kawin je tau :>  “Kitaran haid wanita adalah tajuk sangat p...
Light Red Pointer

Bloglist