Off Tablet !! - Ciktie Dot Com

Breaking

Sunday, February 24, 2013

Off Tablet !!


Alhamdulillah, syukur. Akhirnya dapat gak off tablet ni. kalau tak, tak tau la nak gambarkan camne. risau sangat. Terima kasih banyak-banyak pada blogger yang bagi tips dan sekarang turn  kita lak nak share  tips berkenaan heheh nak gak tu harap ianya dapat membantu mereka yang memerlukannya nanti, inshaa Allah. Amin  :)

Caranya :
charge tablet semula sambil itu tekan butang Power (off/on) dan gerakkan sambil mainkan (touch) kat screen itu. Insyallah dalam masa 30 minit ia kan On/off (berfungsi) semula balik.

Nasib baik ada En.Google. Senang mencari bijak mengguna !!


No comments:

Post a Comment

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox