Bunga Raya

Oohh Daun Bunga Raya

14:31
Susahnya nak cari pokok Bunga Raya kat KL ni huhu bukan susah nak jumpa tapi susah nak dapatkannya. Kalau setakat jumpa je tak nak ar sebabn...
Alat permainan

Bedil Nnira??

00:00
Tengok picture ni kat facebook Anak Kelantan Di Universiti . Ada se sape pernah main mainan ini tak? Dulu masa kecil suka sangat main me...
Nur Fazura

Nur Fazura Dilantik Sebagai Duta Colgate Optic White

13:07
Wah si cantik manis Nur Fazura ni dah jadi Duta Colgate Optic White rupanya. Iklannya pun dah di siarkan kat tv., sape dah tengok??...
Motivasi

Aku Budak Melayu

16:11
Mak aku kasi nama Ayu Aku rasa malu Aku tukar jadi Jen Sebab, lebih glamour Tak macam Ayu nama Melayu, aku tak sebulu Aku Budak Melayu? C...
BR1M 2.0

Bikin Panas

21:21
Ahad lepas bersamaan 17hb, housemate minta temankannya ke Dewan Tasik Titiwangsa, Jalan Ampang Hilir. Tak lain dan tak bukan tuk mengambil b...
Gajet

Off Tablet !!

09:30
Alhamdulillah, syukur. Akhirnya dapat gak off tablet ni. kalau tak, tak tau la nak gambarkan camne. risau sangat. Terima kasih banyak-banya...
Gajet

Tablet Tak Boleh Off !!

13:55
Alamat!! Nape gan tablet ni. Tetiba jammed . Elok-elok tengah menaip tadi tetiba buat hal. Rosak ke?? Tak kan lah huhu.. Aduhai..nak wat ca...
Aku

Blogku bukan blogmu

15:07
Alhamdulillah, Jumaat datang lagi. Tapi hari ini hanya belajar camner nak cantik dan kemaskan lagi blog ni je. Ok la sikit dari sebelum ini...
Jadual Gaji

Jadual Gaji 2013

13:34
Eh, gaji bulan ini masuk bila ya? Baru perasan yang jadual gaji untuk tahun ini tidak diedarkan seperti biasa cam tahun sebelum-sebelum ini...
BR1M 2.0

Pendaftaran BR1M 2.0 ditutup 15 Mac 2013

16:34
Berikut adalah cara semakan keputusan BR1M 2.0. Tarikh bayaran BR1M telah di buat mulai bulan Februari 2013 dan dijangka berakhir pada bula...
Manis FM

Hari Radio Sedunia

13:48
Hari ini dah 13 Februari 2013 bersamaan dengan hari Rabu. Bulan Islam hurm..hurm.. berapa yae 02 Rabiul Akhir 1434Hijrah. Betul tak? Cepat ...
Blog

Timbang berat blog !!

09:52
Dah banyak kali terbaca pasal entry ni. Dan ini bukanlah kali pertama kiter timbang berat blog ni. sebelum ini dah beberapa kali cuba timba...
Mutiara

Senyumlah

14:29
 Sekadar pekongsian untuk kita semua :)  
Solat

Solat

13:42
Best pula dengar Radio MinDef tengahari ni. Bertemankan dj yang asyik berceloteh. Mayb dah nak masuk waktu Zohor kot. Asyik nasyid je berku...
Cameron

Cameron highland

16:45
Cameron Highland ! hurmmm..kalau dah namanya cameron apa lagi yang sebati dengannya kan kalau bukan ladang teh dan buah strawberry. Betul x?...
Light Red Pointer

Bloglist