Terima Kasih Wanie - Ciktie Dot Com
http://invol.co/aff_m?offer_id=50&aff_id=11334&source=deeplink_generator

Breaking

Friday, December 7, 2012

Terima Kasih Wanie

Ingat lagi tak dgn GA-Hadiah Dari Love Is All Around INI...kita menang GA yang Wanie Wantie buat untuk b'day suaminya tu..
Pos Laju lagi...susah2 jer

Sebenarnya ianya dah sampai dalam 2 hari yang lepas. Tapi kita tak sempat nak upload picturenya dan hari ini secara rasminya ianya dapat di publish hehe macam-macam la kan.
So, kita nak ucapkan terima kasih buat Watie atas hadiah yang dia bagi ni..
Cantik !! 

 



No comments:

Post a Comment

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Adbox