Segmen Ayu : Saya Blogger Dari .......

13:35

Hai.. kali ni nak join ayu punya segmen la..

 

Kite blogger berasal dari negeri Cik Siti Wan Kembang. Mane lagi kan klau bukan dari Negeri Kelantan Darul Naim. Pernah tinggal dan kerja kat Pahang dan sekarang kerja kat Kuala Lumpur. Pernah belajar kat Terengganu dan juga Pulau Pinang. 
 
Okla, nak tag cik atie la, ajak join sama.. :)

Pada sape-sape yang nak join  jangan lupa klik banner kat atas tu yae



You Might Also Like

32 Readers ♥

  1. hai orang kelantan,ayu orang selangor..hehe..tq joni segmen ayu..ayu dah follow sini..t ayu list warna kuning ya ;-)

    ReplyDelete
  2. selamat bersegment... kita sekampung rupanya...hehhe

    ReplyDelete
  3. salam ramadhan & salam perkeknalan..:)

    ReplyDelete
  4. ai orang kelantan :)

    selamat bersegmen n tambah kenalan ;)

    ReplyDelete
  5. org penang datang melawat dri segmen yg sama

    http://ainichedin.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  6. salam ramadhan kareem...datang ziarah sini..

    ReplyDelete
  7. Salam Ramadan
    nadia datang sini balas kunjungan,

    Done follow. :)

    ReplyDelete
  8. Salam kenal.. MM datang berkunjung balas dari segmen sama.. Terima kasih sudi singgah blog MM.. =)

    ReplyDelete
  9. baby balas kunjungan dr segmen sama, maaf ye lewat bw ke sini, dh follow jgk ;)

    http://babyaimacomel.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  10. salam...datang melawat dan follow..
    http://www.sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  11. singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  12. membalas kunjungan dr segmen yg sama =)

    ReplyDelete
  13. salam kenal dan salam ramadhan...
    singgah dari segmen yg sama... sy blogger dari KL.. dah follow sini.. jemput yer singgah blog sy... =)

    http://norumara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  14. salam kenal.membalas kunjungan dari segmen sama. done follow :)

    ReplyDelete
  15. Salam kenal.. hai, saya blogger mari dari bangladesh juga..
    follow anda juga suda, mari singgah follow blog saya hehe..

    http://shamcanggey.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha mekasih
      kiter pun dah follow awk.

      Delete
  16. salam....dtg atas segmen yg sama..:) Salam ramadhan..
    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

    ReplyDelete
  17. hye ore klate..kawe pun ada daroh klate jugok..mama kawe asal sana..hihi tapi kawe ore melaka skang keje di putrajaya..salam kenal

    http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. kira ader darah kelate la ni hehe.. rmai jugakz dr kelate ni

      Delete
  18. hye..thnks sudi folo..folo anda balek..salam perkenalan..heppi blogging ya :p

    ReplyDelete
  19. Dah follow sini juga.. jemput follow blog saya pula ye =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete
  20. Askm. T.kasih singgah. Dah Follow sini :)

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Light Red Pointer

Bloglist