Family

Selamat Ulang Tahun Ma & Selamat Tahun Baru 2012

12:33
aaisss..pa cert? sihat? dh makan? dh masuk waktu lunch dh. hai xkan sibuk lagi kot hehe..tapi mayb da kerja yang belOm settle kan? Dah hu...
Agama

Hukum Menonton Wayang

14:04
Hurm..dah lama aku nak dapatkan jawapan bagi persoalan ini. Dulu aku pernah dengar kawan aku bagitaw menonton wayang nie  HARAM tapi entah...
ciktie

Tahun 2011

17:03
Cepat betol masa berlalu. Dalam xsedar dah masuk tahun baru AWAL MUHARAM. Hurm.. bergitu cepat dan pastinya bermacam-macam ragam dan tindak...
sukan

Tahniah Malaysia

13:36
Gol, yeszz...akhirnya. Alhamdulah, semuanya berakhir dengan kegembiraan. Sekali gus dapat menundukkan ego2 fanatik penyokong Indonesia...
Office

Program 5S

14:30
Penatnya rasa bila ingt'kn 5 S ni huhu.. waaaa.waaa.. Msti ada la yang kena ubah. X ubah kan tak sesuai lak. cam dah lama sangat hehe ...
Agama

Ikhlas kah kita?

14:09
Pernah tak kiter semua terpikir camner nak ikhlaskan pa yang berlaku dalam hidup kiter sehari-hari?? Jangankan sehari, 1jam pun belum ten...
ciktie

Hujan Dah Turun !!

14:51
Hujan oh hujan kenapa kamu turun.. Cmane ak xturun katak panggil aku.. he he..beztnya ujg minggu cmnie kn?? Leh cover tidur. Gan cuaca ...
ciktie

Layan Je

15:23
Aiii..seminggu kat kampung kejap je rasa. Baru je jejak kaki kat kampung sedar-sedar semalam dah nak kena gerak balik KL dah huhu..sedihnya...
Agama

Ramadhan Muncul Lagi

14:09
HEHE..HEHE.. Rasanya masih tak terlambat lagi kot nk ucapkan SELAMAT BPUASA!! . Tapi hari ni dah masuk hari ke-8 kite semua berpuasa. Syuk...
Review

1001 Alasan

16:29
Cam kat astro lak..macam-macam ade hehe..tapi nie cik tie nak certa pasal alasan macam-macam kite bagi tuk cover line kalau kite dah t'...
Light Red Pointer

Bloglist